joi, 1 noiembrie 2018

Ador aceşti jeanşi... nu-i mai dau jos!

Sursa: arhiva personală
Mulți sunt răutăcioși și spun că jeanşii se poartă doar atunci când vrei să ieși cu prietenii. Deh, nu prea contează cum arăți dacă mergi la un film sau într-un pub. Ești în timpul liber și ai voie să fii cât de relaxat (și jalnic) vrei.

Eu sunt complet împotriva acestui lucru. Nu, nu mă refer la toată pledoaria despre a fi tu însuți măcar în cercul de prieteni apropiați. Hoho, eu sunt de cele mai multe ori ca scoasă din junglă în preajma lor și chiar nu am dreptul să judec.

Am în minte ceva mai chic de atât... cel puțin de data aceasta. Mi-am pus în cap să îți demonstrez că blugii sunt un must have și că pot fi purtați în orice situație.

Dacă am o pereche de jeanşi și o gamă largă din celelalte articole vestimentare, pot supraviețui lejer cel puțin o săptămână și să mai și am un look fresh pe deasupra. Femeile fac magie cu hainele, crede-mă.

Mă rog, nici bărbații nu se descurcă rău... dacă se străduiesc. Problema e că majoritatea lor nu poartă numai perechea de blugi întreaga săptămână, ci ținuta cu totul. Hai gata, că nu intenționam să fiu cârcotașă acum. O dată în viață sunt nevinovată și am cele mai bune interese.

Totuși, vă avertizez: următoarele vestimentații se adresează purtării feminine și doar ochiului masculin. Gândiți-vă că are legătură cu emanciparea sexului frumos, dacă așa doriți. Cât timp acceptați ceea ce scriu (nu că aveți vreo altă opțiune), nu-mi pasă motivul. Scopul chiar scuză uneori mijloacele.


7 ținute în 7 zile... toate cu jeanşi!

Sursa: answear.ro


Ziua 1
E luni. Sunt moartă și îngropată de oboseală. N-am chef de nimic și cu atât mai puțin de facultate. Trebuie să mă duc, totuși. Am lipsit cam mult în ultima vreme...

Întrebarea e: cum mă îmbrac? Deschid cu greu dulapul și scot de acolo ce îmi iese prima dată în cale. E vorba de jeanşii mei bleumarin preferați, un tricou înflorat și o pereche de teniși simpli. Arunc rucsacul în spate și pornesc la drum. Se anunță a fi o zi lungă!



Sursa: answear.ro

Ziua 2
E marți și parcă mi-am mai revenit. Azi vreau să le arat tuturor că pot fi o lady în toate sensurile cu putință. Mereu mă port asemenea uneia, dar parcă ieri păream o fătucă simplă, care nu am trecut de perioada pubertății. Ce pot să zic, nu mă ajută nici înălțimea să dovedesc contrariul.

Astfel, azi schimb placa. Pun puțin machiaj, așa... cu stil, ca pentru o zi obișnuită din timpul săptămânii, și dau din nouiama printre haine. Blugii de damă revin, desigur, dar adaug o cămașă elegantă, tocuri și o gentuță drăguță. Pfff, că târziu s-a mai făcut!

Sursa: answear.ro

Ziua 3
Nu-mi vine să cred că am ajuns deja la mijlocul săptămânii! Repede mai trece timpul... Sau trecem noi prin el? Nu e bine, încep s-o dau în filozofie. Clar e semn să mă concentrez pe ceva mai serios, cum ar fi ținuta zilei.

Mi-am propus acum să joc rolul de bad girl. Bineînțeles, asta împlică și un aer de femeie fatală. Cu ce îl asociez? Foarte simplu, apelez la o îmbrăcăminte șoc: tocuri cui, tricou, nelipsiții mei jeanşi și o geaca de piele. Neagră. Evident.



Sursa: answear.ro

Ziua 4
Încă puțin și vine week-end-ul. Poți s-o faci, Dana! Eh, e bine să ai o mantră din când în când. E cu atât mai bine cu cât e una dintre zilele acelea în care n-am idee la care dintre facultăți să mă duc. Da, parcă vreau dreptate azi, așa că optez pentru drept. Glumesc și eu, nu sunt (mereu) blondă la creier ca să aleg după asemenea principii. Poate.

Buuun, mă îmbrac cu gust azi. Eu sper că o fac în general, dar nu garantez. Șifonierul meu magic îmi redă blugii mei frumoși, fiind generos și lăsând la iveală o cămașă simplă, niște pantofi cu toc și un pulover lălâi. E colorat și simpatic, cam ca mine.

Sursa: answear.ro

Ziua 5
În sfârșit a venit și Casual-Friday! Cât de evidentă am fost că am așteptat-o cu sufletul la gură? Discreția nu e punctul meu forte, însă cred că am mai menționat asta. Apreciază că e sinceritatea pe listă.

Cum mă îmbrac eu vinerea? Iau pe mine un tricou alb, pantofi stiletto (în picioare, desigur) și un sacou bej sau roz deschis. Și jeanşi. Să nu uităm de jeanşii mei bleumarin. Oricum, sacoul face toată ținuta. Cum noi admirăm cum le stau sacourile bărbaților, stai liniștită că la fel o fac și ei...



Sursa: answear.ro

Ziua 6
E sâmbătă, e relaxare. Totuși, nu vegetez în casă, voi avea timp să o fac la pensie. Ha, cine mă cunoaște știe că e o glumă bună. Eu nu știu ce înseamnă să stau locului. Dacă nu trupul, mintea sigur lucrează ceva fără încetare. A sosit momentul pentru un party.

Cu ce crezi că asortez blugii acum? Mă gândesc la o tunică neagră, mulată și sexy, alături de o pereche de cizme lungi, de felină. Vreau să fac o impresie care să dureze. Nu întotdeauna e suficient caracterul. Unul dintre motivele pentru care mă bucur că sunt femeie se referă la încălțăminte. Nimic nu poate exprima mai bine personalitatea decât încălțămintea de damă.

Sursa: answear.ro

Ziua 7
Sună telefonul de nebun, când dorm mai bine. În ciuda aparențelor, nu sufăr de mahmureală. E starea mea naturală... Oricum, mă reped la telefon și văd 3 cuvinte, scrise în vreo 20 de mesaje: "MERGEM LA MUNTE!" Exact așa... cu majuscule.

Nu mai stau pe gânduri, creierul preia comanda. Deschid șifonierul și scot la repezeală un tricou, ghete de bărbați și un pulover călduros, tricotat de mama. Mă pricep să îmbin utilul cu plăcutul. Ce îmi pot dori mai mult? Să mergem și să ne distrăm!



Nu te mai rețin, ci te las cu o întrebare. Ce zici, faci față și tu provocării? Ești doar tu și blugii tăi de vis. O săptămână, nu mai mult. Important e să fie de efect. 

Articol scris în cadrul concursului SuperBlog 2018 J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu