joi, 6 decembrie 2018

Rețeta fericirii: retrăiește la nesfârșit evenimentele speciale

Sursa: avmall.ro
Se apropie sărbătorile, așa că inevitabil mă apucă nostalgia. E perioada aceea din an în care sensibila din mine își face simțită prezența. Se întâmplă rar, astfel încât trebuie fructificată.

Mă gândesc la toate momentele frumoase din viața mea și la oamenii speciali care îmi luminează zilele... sau au făcut-o în trecut. Nu voi intra acum în detalii. Poate că sunt puțin de tot emoționată, dar lacrimogenă nu aveți șansa să mă vedeți.

Unul dintre evenimentele memorabile în care cele două elemente - momentele frumoase și oamenii speciali – s-au intersectat a fost nunta surorii mele.

În urmă cu doi ani, nu numai că ne-am adunat cu mic, cu mare să fim alături de tinerii însurăței, dar am și trăit emoțiile alături de ei. Eu mai mult decât majoritatea. Unica mea soră s-a măritat.

Am fost acolo la fiecare pas și am văzut cum, sora mea mai mare şi nebunatică, cea cu care mă certam mereeeu, a crescut și efectiv și-a luat zborul.

Bine, acum e totul cam ca înainte (spre surprinderea mea, am constatat că nu e tocmai o schimbare căsătoria), însă, atunci când am văzut-o îmbrăcată în rochia albă, am simțit că e... altceva.

Nu, nu am avut impresia că mi-am pierdut sora sau ceva asemănător, ci că ea s-a transformat. Dintr-o dată ea a devenit o femeie responsabilă, la casa ei.

Cuvintele nu pot descrie îndeajuns sentimentele mele din acea seară. A fost divin, magic, incredibil și înfricoșător. Toate acestea laolaltă. Chiar și amintirea îmi provoacă fiori de entuziasm. Desigur că nici mândria nu lipsește. Sunt mândră de zăpăcită, deși nu i-o spun niciodată. Eh, va afla pe această cale.

Avem un fel de acord tacit între noi, rareori o dăm dau pe sentimentalisme. Dacă eu sunt o fire practică şi mă prefac că nu simt nimic, ea e și mai insensibiă decât mine. Asta spune multe.

Așadar, în momentele acestea "grele", în care mă lovește dorul din plin, pur și simplu pornesc filmarea de la nuntă. Poate părea ciudat pentru unii (mă refer la persoanele conservatoare), însă tehnologia face cu adevărat minuni. Te cucerește și te duce înapoi în timp, exact acolo unde îți dorești.

Când stau ca uitată în fața laptopului și mă uit la filmarea nunții, nu mai sunt acasă. Sunt în sala aceea decorată ca în basme și privesc fascinată invitații. Pe unii îi cunosc de-o viață, am ajuns împreună la nivelul de astăzi, iar pe alții i-am cunoscut acum... sau atunci? Dificilă întrebare.

Cert este că întreaga călătorie imaginară nu ar fi putut fi posibilă fără o filmare de calitate. Te-ai gândit vreodată la acest aspect?

O înregistrare profesională face diferența între o experiență senzațională, practic o retrăire autentică a importantului eveniment, și o simplă vizionare. Prima conturează amintirile și le accentuează culorile, în timp ce a doua doar prezintă succint întâmplările.

Sursa: avmall.ro
Din categoria ce îți poartă mintea pe meleaguri nebănuite face parte noul showroom audio-video AVmall. Ai auzit de el?

Aici ai oportunitatea de a experimenta pe propria piele cele mai noi tehnologii video-audio. Nu a fost o greșeală de exprimare, sunt cât se poate de serioasă. Toate simțurile se desfată într-o asemenea situație, nu doar ochii și urechile.

Showroomul are, printre altele, echipamente electronice: Nuprime, Xindak, Electrocompaniet şi Auralic. Impresionat, nu-i așa?

Sursa: avmall.ro
Eu am pus ochii pe videoproiectorul portabil Optoma ML1050ST din imaginea alăturată. Mi se pare extrem de util și, în plus, e foarte ușor de transportat. Cum sunt întotdeauna pe fugă de la o facultate la cealaltă, mi-ar prinde foarte bine un ajutor la prezentarea nenumăratelor proiecte.

Când te gândești câtă putere are un dispozitiv atât de mic... E complet adevărată zicala: "esențele tari se țin în sticluțe mici".

Apropo, videoproiectoarele din gama Optoma sunt și mai șmechere decât par. Ele au incluse sisteme multicanal atât Indiana Line, cât și Davis Acoustics. Astfel, poți oricând achiziționa și atașa lor boxe Indiana Line sau boxe Davis AcousticsAlegerea e în mâinile tale.

Deci, dăm o fugă până la showroomul AVmall, din București? Îți garantez că relaxarea va întrece detașat o vizită la spa.

Urăsc aglomerația din capitală, dar sunt lucruri pentru care merită să faci sacrificii. Acesta este cu siguranță unul dintre ele.

Articol scris pentru proba AVmall din cadrul concursului SuperBlog 2018 J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu