sâmbătă, 6 octombrie 2018

Trebuie neapărat să ai aceste 10 articole în garderobă

Sursa: answear.ro

Fie că ne place sau nu să recunoaștem, suntem dependenți de tendințele în modă. Da, te simți super șmecher atunci când spui "mie nu-mi pasă ce colecții noi de haine au apărut, port ce vreau", însă mai mult ca sigur n-ai ieși pe stradă îmbrăcat într-un sac. Ia-o ca pe o provocare, dacă ai curaj.

Totuși, persoanele care au simțul penibilului cât de cât dezvoltat, realizează că trebuie să îmbine utilul cu plăcutul: se îmbracă așa cum le place, dar acordă puțină atenție și cu ce. Nu ne dorim să fim o atracție de circ atunci când scoatem capul în lume. Am dreptate sau am dreptate? Nu e nevoie să răspunzi.

Eu, în calitate de fată care rareori are timp sau chef să stea cu orele în fața oglinzii pentru a se machia și aranja (nu, nu cred că sunt extraterestru, însă nu garantez nimic), am observat că există anumite articole vestimentare și accesorii ce te scapă din absolut orice încurcătură.

Pentru că sunt fată bună, am hotărât să împărtășesc cu tine un minim necesar – de 10 piese de acest fel.

M-am străduit să nu fac discriminare, astfel că majoritatea elementelor din lista următoare se adresează atât doamnelor și domnișoarelor, cât și gentlemanilor fără de care nu putem trăi. E un adevăr crud, ce pot să spun...


Top 10 articole "must have" în garderoba ta

Sursa: answear.ro
1. Geaca de piele e demențială
Trebuie să recunoaștem că geaca de piele ne dă un plus de stil și mister. E o aură "periculoasă" ce emite unde în aer în jurul persoanei care o poartă şi ne atrage ca un magnet spre ea.

Bineînțeles, asta dacă vorbim despre geaca neagră de piele, clasică. Celelalte categorii nu sunt la fel de fermecătoare. Avantajul ei constă în faptul că "fură" puțin din seriozitatea unei costumații sobre de birou.

Geaca de piele arată magnific și peste o rochie elegantă sau chiar peste una de mireasă. Cât despre ținutele casual, nu poate fi toamnă fără geaca de piele. Vorba aceea: oldie, but goldie.


Sursa: answear.ro
2. Jeanşii te salvează în orice situație
E imposibil să nu ai cel puțin o pereche în garderobă. Îi poți asorta practic la orice.

     ®     Vrei să fii angajatul model? Îmbracă o cămașă elegantă, jeanşi și pantofi mai eleganți, iar șeful tău nu va avea nimic de comentat.

      ®     Ai o cină importantă și vrei să îți dai pe spate compania? Adaugă o bluză sofisticată tabloului creat de jeanşi, iar efectele (pozitive, desigur) nu vor întârzia să apară.

ATENȚIE! Nu mă refer acum la blugii rupți, care o îngrozesc pe bunica și o fac să ia rapid acul și ața în mână. Nicidecum. Eu sunt un mega fan al lor, dar îmi dau seama că nu sunt chiar pentru oricine. Rămânem la clasic: jeanşi simpli și albaștri cu bun gust.


Sursa: answear.ro
3. Sacoul e (și te face pe tine) sexy
Vei zice că am o obsesie pentru negru. Așa o fi, pentru că îl recomand din nou.

Pe bune acum, ai de gând să mă contrazici zicând că negrul nu merge cu orice culoare, indiferent de ocazie?

Acum că am stabilit acest aspect, putem trece liniștiți mai departe.

Sacoul e mai mult decât perfect pentru o îmbrăcăminte office, însă se mulează cel puțin la fel de bine şi la varianta casual. Ia-ți un tricou, o pereche de jeanşi, teniși și un sacou negru, iar privirile apreciative vor apărea cât ai clipi.


Sursa: answear.ro
4. Viața e pustie fără camaşa albă
Am schimbat în sfârșit cromatica... pentru moment. Vreau să cred că toată lumea are o cămașă albă în șifonier. Nu trebuie să fie sofisticată, cu un model complicat sau mai știu eu cum. O cămașă pur și simplu albă, cu mânecă lungă, e perfectă.

Sunt nenumărate feluri în care o poți purta. Pentru un stil office, e clasic să iei un sacou drăguț peste cămașă și o fustă / pantaloni negri. Trecând în cealaltă extremă, casual, e suficient să sufleci mânecile cămășii, iar efectul e de-a dreptul devastator. Verdictul e: sexy nivelul 100!


Îmi pare rău pentru cititorii mei de genul masculin, însă am acum două recomandări special pentru femei. Nu de alta, dar nu îi văd purtând rochii elegante și pantofi cu toc. Asta nu înseamnă că nu pot încerca...


Sursa: answear.ro
5. Dacă nu ai o little black dress (rochie scurtă neagră), nu exiști
Aceasta e practic una dintre legile nescrise ale codului femeilor de succes... nu contează pe ce plan.

Rochia scurtă neagră e colacul nostru de salvare indiferent de eveniment. Ea poate fi purtată la o petrecere, o nuntă, un botez sau chiar o înmormântare.

Nu intenționam să fiu morbidă, serios, însă trebuie să recunoaștem că mai sunt și asemenea lucruri.

În cazul în care mergi la un eveniment vesel (ceea ce îți și doresc), asortează rochia cu un colier viu colorat sau niște pantofi de femeie fatală. Următorul punct al listei e ideal pentru această rochie.


Sursa: answear.ro
6. Accentuează-ți personalitatea puternică purtând o pereche de pantofi stiletto... roșii
Știi și tu cum se spune: "poartă roșu ca să-ți surâdă norocul". Nu e nimic mai adevărat. Pantofii stiletto roșii te scot din anonimat. Nu mai sta ascunsă în umbră, ieşi la rampă şi arată lumii de ce eşti capabilă! Pune piciorul în "prag"!

Poate părea un mit, însă pantofii roșii chiar îți dau un "boost" de încredere în tine. Încearcă numai și vei vedea că am dreptate. Nici nu mai spun că ei merg a-ntâia cu o rochie albă sau cu una neagră

P.S.: fii pregătită, nu încape îndoială că îi vei atrage atenția și LUI. Degeaba negi, e evident că, printre altele, îți dorești și asta.


"Vine iarna, bine-mi pare", astfel că următoarele două elemente sunt tipice anotimpului reeece. Mai mult ca sigur le deții. Totuși, o reîmprospătare a memoriei (și garderobei) nu strică niciodată.

Sursa: answear.ro
7. Paltonul e un trend
Dacă vrei să pari "stylish", e obligatoriu să porți palton iarna. Nu știu dacă e la fel pentru toată omenirea, însă eu asociez paltoanele cu iubirea. Romantica din mine își face apariția câteodată.

Mă gândesc la el și ea ținându-se de mână și plimbându-se pe malul înghețat al unui râu. În fundal se văd copacii și cerul rozaliu, spre apus. Gata, vă las pe voi să alegeți genericul.

Pentru un tablou perfect, recomand achiziționarea unui palton de pe site-ul Answear. Pe mine numai privitul m-a dus deja în altă lume...


Sursa: answear.ro
8. Oamenii hotărâți au ghete
Cizmele sunt drăguțe și tot tacâmul, dar nu se compară cu ghetele. Pe bune acum. Pe lângă că te arată "feroce", ghetele sunt și foarte practice.

Te-a surprins iubi cu o vacanță și refuză vehement să îți dezvăluie locația? Împachetează rapid ghetele. Fiind frig afară, nu reprezintă o problemă prezența lor nici măcar dacă mergeți la Paris. Adevărul e că acest sezon e cunoscut pentru mersul la munte, iar băieții de obicei nu sunt atât de creativi pe cât am vrea noi... Așadar, așteaptă-te mai degrabă la varianta a doua și pune fără întârziere ghetele în bagaj.



Am lăsat atracțiile principale la final. Dacă până acum am vorbit la modul obișnuit, am recomandat haine la care te-ai fi așteptat, urmează piesele de rezistență din dulapul meu.

Ești gata să le descoperi? Bun!

Sursa: arhiva personală
9. Dacă teniși nu "e", nimic nu e
Eu port numai teniși. E un chin pentru mine să îmi cumpăr pantofi eleganți.

Să vă spun că la nunți îmi iau rochii până în pământ pentru a nu mi se vedea tenișii pe dedesubt? Hai să fie secretul nostru.

Vă dau un exemplu și mai nebun. Sora mea s-a măritat în teniși. Nu mă credeți pe cuvânt, aveți dovada în imagine.

De ce sunt un susținător atât de înrăit al acestor încălțăminte? Ei bine, tenișii sunt super comozi și drăguți. Poți merge absolut oriunde încălțat în ei și nu vei avea dureri de picioare sau alte neplăceri. Vei fi tu și atât. Bineînțeles, asta presupunând că îți iei mărimea potrivită...

Sursa: answear.ro

10. Ia-ți rucsacul în spate și să pornim la drum
Ultimul, dar nu cel din urmă, element al listei mele fantastice e rucsacul acela mic și simpatic, pe care n-ai cum să nu îl vrei.

Nu îți face griji, e suficient de încăpător cât să ai cu tine toate cele necesare. Desigur, problema e că lași totuși patul acasă.

În rest, ai cu tine pretutindeni cheile, telefonul, banii, farduri / șervețele și eventual o carte (mă declar vinovată) sau mâncare. Aștept și alte sugestii, nu mai am idei pe moment. Cert e că pui rucsacul în spate și eşti gata să înceapă aventura!



Cum ți se par cele 10 articole vestimentare recomandate de mine? Pentru a le cumpără pe acestea și nu numai, te îndemn cu încredere să intri pe Answear.ro. Vei fi vrăjit, o spun din proprie experiență.

Știi care e partea cea mai tare? Comanzi tot ce vrea sufletul tău și păstrezi doar ceea ce ți se potrivește. Returnezi cu lejeritate produsele care nu sunt pentru tine. Apropo, cei de la Answear au mereu reduceri active pe site.

Nu te mai rețin, uită-te la video-ul de mai jos și spor la shopping!



Articol scris în cadrul concursului SuperBlog 2018 J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu