joi, 11 aprilie 2019

Vacanțele de vis pot fi făcute cu tichete de vacanță

Sursa: Travelminit.ro
După cum am mai scris, de la o vreme m-am învățat cu duca. Aș pleca în lume și aş uita de toate grijile. La drept vorbind, merit puțină relaxare și o călătorie nu strică absolut nimănui.

Având în vedere că plănuiesc să îmi găsesc un job serios cât de curând (sunt în căutarea lui), mi-am dat seama că o mulțime de companii, plus statul, le oferă angajaților tichete de vacanță valabile oriunde în România, un voucher binemeritat pentru concediu.

Știu la ce te gândești acum: "nici nu s-a angajat și deja face planuri de excursii". Ei bine, ai dreptate într-o oarecare măsură, dar am scuze bune. Nu doar că nu voi mai avea la fel de mult timp să visez cu ochii deschiși după ce semnez contractul de muncă, ci am și descoperit fel și fel de super oferte pe Travelminit. Acum e momentul!

Totuși, cum suma tichetelor e limitată în general la 1450 de lei, mă văd nevoită să prioritizez cu atenție destinațiile. Grea decizie, pentru că m-aş plimba peste tot! Eh, oricum zilele de concediu sunt necesare și pentru eventualele evenimente în familie sau pur și simplu pentru vegetat în casă și dormit până extrem de târziu.

Așadar, am fost fată cuminte și am ales cele mai importante 2 locuri în care vreau neapărat să ajung. Norocul e că se poate face plata cu tichete de vacanță prin Travelminit, deci totul e foarte simplu și rapid.

Brașov
Mereu mi-am dorit să vizitez Brașovul, însă a tot intervenit câte ceva. În iarnă, la Gala SuperBlog, am crezut că este șansa mea. Mda, n-am mai apucat să îmi fac apariția.

Sursa: Travelminit.ro
1 mai ar fi ideal pentru o asemenea escapadă, una în care să mă îndrăgostesc de acel oraș despre care am auzit numai lucruri frumoase.

Am găsit cazarea perfectă: La Maisonnette! Nu numai numele e franțuzesc, dar și rafinamentul. Cu doar 390 de lei e asigurată timp de 3 nopți o cameră Economy pentru 2 persoane! Îți vine să crezi?

Bineînțeles că nu aș pleca singură. Mama, draga de ea, e chiar mai epuizată decât mine, datorită activităților mele nenumărate. Ea mă însoțește peste tot și nu e tocmai ușor ca la aproape 50 de ani să ții pasul cu tinerii de 20...

Cetatea Braşovului, Biserica Neagră, muzeul primei școli românești și Piața Sfatului sunt numai câteva dintre obiectivele turistice pe care plănuiesc să le vizităm. Probabil că la un moment dat am face efectiv o plimbare pe străzile orașului, lăsându-ne fermecate de grandoarea sa.

După primăvară, urmează vara, iar acest anotimp e pustiu fără o scurtă şedere la...

Mare
Eu pot spune deschis că o iubesc, așa că sunt mai mult decât dispusă să pornesc (chiar acum) spre ea. Marea mă cheamă la ea, cum zicea o melodie.

Sursa: Travelminit.ro
De data asta l-aş lua și pe tata cu noi, ca să mai respire puțin și el. Culmea e că ne-ar ajunge valoarea rămasă din tichetele de vacanță pentru a achita cazarea pentru toți 3.

Aş opta pentru 4 nopți la Hotel London, unde ar costa nu mai mult de 1040 de lei. Sunt suficiente aceste zile pentru a ne bucura de mare, soare și nisip. Plaja e la 3 minute distanță de hotel, astfel încât ambientul este perfect. Am nevoie de o carte alături și sunt oficial fericită. Da, atâtea zile cred că aș reuși să stau locului... sau măcar aş încerca. Intenția contează.

Ai văzut ce descurcăreață sunt? Cu mai puțin de 1450 de lei dorm o săptămână (în total) atât în stil englezesc, cât și franțuzesc... pe plaiuri românești!

Dacă vrei și tu, nu ezita să îți folosești tichetele de vacanță pe Travelminit. Acesta este cel mai mare site care îți dă oportunitatea să călătorești cu tichetele. Ai peste 1500 de cazări la un click distanță!

Cât despre rezervare, să știi că e extrem de ușor de făcut. E vorba despre o rezervare online obișnuită, singura diferență fiind faptul că specifici la început că plătești cu tichete de vacanță. La final trimiți tichetele de vacanță împreună cu numărul rezervării la sediul Travelminit și ai terminat treaba.

Poți solicita inclusiv o ofertă personalizată, iar, dacă valoarea totală depășește suma acestor tichete, restul poate fi achitat cu bani. E cam ca atunci când faci cumpărături la supermarket cu bonuri de masă.

Am vorbit destul, e vremea de rezervat călătorii. Vacanță plăcută!

Articol scris în cadrul concursului Spring SuperBlog 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu