joi, 10 ianuarie 2019

Top 9 Bijuterii De Iarnă La Modă În 2019

Sursa: daisyfay.ro
Suntem în toiul iernii și efectiv nu mai știm cum să ne îmbrăcăm pentru a arăta cool și, în același timp, a nu îngheța. Asta ca asta, dar ținutele noastre nu sunt complete fără bijuterii.

Cum moda se schimbă sezon după sezon, trebuie inevitabil să ne adaptăm. Designerii scot periodic piese futuriste, de impact, care ne lasă pur și simplu cu gura căscată. Am atrage toate privirile dacă am apărea pe stradă purtându-le. Și nu ar fi tocmai unele admirative.

Întrebarea care se pune în acest caz este: ce bijuterii sunt la modă în 2019 pentru noi, femeile obișnuite?

Top 9 bijuterii de iarnă care fac impresie în 2019

1. Cerceii supradimensionați colorați
Ai citit bine. Iarna asta sunt în vogă cerceii statement, cei care ies în evidență de la mare depărtare. Cu cât sunt mai mari și mai sclipitori, cu atât este mai bine.

Aceştia se potrivesc cel mai bine unei ținute monocrome, simple, însă, dacă ești curajoasă, nu te oprește nimeni să experimentezi și să arăți lumii că ai un stil bine definit.

2. Inelele delicate
Dacă la categoria cercei, coliere elegante de seară și alte bijuterii, 2019 ne spune răspicat că totul trebuie să fie cât mai mare și mai opulent, lucrurile se schimbă atunci când vorbim despre inele.

Tendințele actuale cer inele mici, subțiri și feminine. Surprinzător este faptul că ele nu se așează numai pe degetul inelar sau pe un altul la vedere, ci inclusiv pe cel mic.

Fii de-a dreptul fabuloasă și achiziționează de aici câte un inel pentru fiecare deget! Nu, nu vei fi o ciudată. Vei fi foarte chic!


3. Colierele de argint
Am mai menționat farmecul dat de argint. Acest metal prețios e în trend și, dacă suntem sinceri, adevărul este că sunt minuscule șansele ca el să se demodeze vreodată.

Cât despre coliere, este de la sine înțeles că cele din argint conferă o notă de clasicitate ținutei. Fiecare femeie își dorește să fie o doamnă și, astfel, colierul de argint nu poate lipsi din cutia cu bijuterii.

4. Cerceii candelabru
Îți spun din capul locului că eu una nu am văzut cercei mai eleganți de atât. Indiferent de ocazie, cerceii lungi cu pietre (prețioase sau nu) te scot din orice încurcătură. Nimeni nu va mai acorda prea multă atenție vestimentației tale, toți vor gravita în jurul feței.

Plus că cerceii candelabru se asortează ușor, doar culoarea trebuie s-o nimerești. Din fericire, sunt nenumărate opțiuni pe piață și ai din ce alege. Îți dau un singur exemplu, aceștia sunt preferații mei.

5. Broșele
E cel mai scurt subtitlu al meu, deoarece nici nu are nevoie de alte adăugiri. Broșele au fost purtate de când lumea. Întreabă-ți numai bunica și vei vedea ce mândră va povesti despre cum și le agăța în piept.

Am evoluat, desigur, iar acum aceste bijuterii au întrebuințări diverse. Încă arată demențial pe un sacou sau pe o cămașă, dar la fel de bine dau strălucire unei eșarfe sau chiar unei genți. Nu ești de acord cu mine?

6. Lanțul lung cu pandantiv
Te îndrepți spre un eveniment important și nu știi cum să-ți accesorizezi rochia? Dacă ai optat pentru una lungă, cu un decolteu generos, ai neapărat nevoie de un lanț la fel de lung.

Combinația ideală conține un pandantiv asociat. Nici măcar nu trebuie să fie la pachet cele două. Totul este la alegerea ta. Lasă-ți imaginația să zboare și aruncă un ochi peste ofertele Daisy Fay de pandantive.

Sfat: bijuteriile din argint nu dau niciodată greș!

7. Cerceii rotunzi... și nu prea
Cu toate că sunt tot cercei supradimensionați, cei rotunzi au un loc special al lor. Sunt unici și nu pot fi purtați chiar de oricine. Nu ar fi ciudat ca o persoană cu fața circulară să adauge tabloului cercei de același fel? Eu zic că da.

Mergând mai departe de atât, cercei şi bijuteriile de iarna aceasta, în general, nu au o formă sferică perfectă. Ele dau spre cerc, însă nu sunt în întregime și asta ajută puțin la crearea misterului pe care toate femeile îl doresc.

8. Brățări multe și variate
E anotimpul explorării. Joacă-te cu stilurile și combină-le exact așa cum obişnuiai să faci în copilărie cu zăpada. Aceasta este o regulă universală, însă se aplică cu atât mai mult brățărilor.

Spre deosebire de coliere, care arată de prost gust adunate laolaltă, brățările au un farmec aparte.

De mică am avut o pasiune pentru ele, purtând și 10 din acelea de cauciuc deodată. Anii au trecut, dar am schimbat doar materialul brățărilor... nu și numărul lor. Mă fascinează felul lor oarecum organizat de a se încâlci la încheietura mâinii stângi. Ție nu îți place?

9. Colierele cu birbrizuri
Ne plac culorile, iar acestea asociate bijuteriilor completează peisajul de un alb feeric. Un colier mare și prețios cu siguranță va fi de efect iarna asta.

Dacă e să ne luăm după designeri, dăm fuga și cumpărăm pe dată minim un colier cu influențe tribale. Pe de altă parte, dacă privim în jurul nostru, vedem clar că există variante extravagante mai finuțe, așa cum îi stă bine unei femei sigure pe ea.

Dă un click aici și vei înțelege la ce mă refer. La urma urmei, încrederea de sine și stilul merg mână în mână.


După cum ai văzut, printre bijuteriile la modă de iarna aceasta regăsim la loc de cinste colierele și cerceii. Parcă nicio ținută nu e îndeajuns de spectaculoasă fără unul dintre aceste două elemente.

Prețul nu face totul, iar în multe cazuri bijuteriile ieftine au un aspect mai plăcut decât cele scumpe.

Pentru bijuterii online la un raport calitate – preț foarte bun, magazinul Daisy Fay îți stă întotdeauna la dispoziție. Umple-ți coșul cu fericire măsurabilă în karate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu