duminică, 7 aprilie 2019

Femei vs. bărbați – e vreo diferență la capitolul performanță?

Sursa: Pixabay
Trăim într-o lume a bărbaților sau, cel puțin, așa se spune. În concepția populară, femeile trebuie să fie protejate, plăpânde și să aştepte prințul pe cal alb, care să le salveze de... ele însele.

Eu tind să cred că acele vremuri au trecut, mai ales că acum e la modă replica (destul de răsuflată): "în spatele oricărui bărbat de succes se află o femeie puternică".

Ideea e că, dacă mă întrebi pe mine, există o egalitate între sexe. Bineînțeles că nu în toate privințele, nici nu ar trebui să ne dorim așa ceva, ci atunci când chiar contează.

Cu toții ne chinuim zi de zi să ne facem remarcați la muncă, să avem din ce ne plăti facturile la sfârșitul lunii, să îi vedem cu zâmbetul pe buze pe cei dragi și, până la urmă, să arătăm bine. Nu are rost să ne ascundem după deget, fiindcă acesta este purul adevăr.

Nu mai există o delimitare clară între sexul slab și cel tare. Am luptat atâta timp pentru drepturile femeilor și uite că până la urmă le-am obținut. Ne măsurăm inclusiv performanțele în același fel.

Și atunci, mă întreb: de ce sunt oare judecați bărbații care se îngrijesc de corpurile lor? Nu, nu mă refer acum la cei care ne iau fața la cosmetică, pentru un tratament complet de epilare. Ei sunt o categorie aparte. E vorba despre bărbații muncitori, care se gândesc la viața lor și care vor să rămână tineri o perioadă cât mai lungă posibil.

Ce, credeai că numai femeile se străduiesc să treacă peste zilele interminabile şi obositoare, având nevoie la sfârșitul lor de un răsfăț cu produse 100% românești?

Ai ghicit: s-a lansat noua gamă de cosmetice pentru bărbați – Gerovital Men! Aceasta susține, exact ca şi celelalte cosmetice produse de Gerovital – Doctor în frumusețe, performanța pe toată linia.

Poate că sunt diferite provocările cu care se întâlnesc femeile și bărbații, însă fiecare are propriile obstacole ce trebuie depășite... cu grație și stil.

Se consideră că doamnele și domnișoarele reușesc mai greu să răzbată în lumea asta mare și rea, motiv pentru care, în opinia mea, tot bărbații sunt cei asupriți. Muncesc mai mult și se străduiesc necontenit să își arate valoarea.

Gata cu goana nebună! A sosit timpul ca bărbații să aibă grijă de propria persoană și să se bucure de micile plăceri ale vieții, cele care se ocupă de hidratarea și regenerarea pielii.

Sursa: farmec.ro
În continuare îți voi prezenta pe scurt două produse ce nu trebuie să lipsească din baia niciunui bărbat care se respectă. Sunt mult mai multe în categoria Gerovital Men, dar te las pe tine să le descoperi.

Da, ai citit bine. Acidul hialuronic întinerește pielea, o netezește și o hidratează, astfel încât vârsta va deveni un număr total neimportant, care cu siguranță nu se va regăsi pe fața ta.

Asociate cu un zâmbet larg și cu o sclipire în ochi, fiolele cu acid hialuronic te vor face să uiți pe loc că îmbătrânirea există. Astfel, nu te va opri absolut nimic să îți urmezi visurile mărețe!


Sursa: farmec.ro
Pentru că ai un program extrem de încărcat, acest gel de duş este o minune la casa ta. El nu doar că îți curăță corpul, dar mai și revitalizează pielea și tonifiază părul.

Practic ai 3 produse într-unul singur, pregătit(e) să te facă prezentabil în câteva minute. Ce îți poți dori mai mult?

Așa că, spune adio bătăliei asupra puterii dintre femei și bărbați. Diferențele ne apropie și nu trebuie să punem bariere între ceea ce reprezentăm ca indivizi. Avem dreptul la sănătate și fericire, luând aminte la câteva valori ale companiei Gerovital: pasiune, tradiție, inovație.

Împreună suntem mai puternici, iar rezultatele le măsurăm ușor numai atunci când le împărțim.

#GerovitalMen #PerformantaGerovitalMen

Articol scris în cadrul concursului Spring SuperBlog 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu