marți, 16 aprilie 2019

Când un blog neobișnuit te invită să dai arama pe față...

Sursa: Dodo Pizza
Dacă trăiești cumva într-o grotă și nu ai auzit până acum despre pizzeria neobișnuită, te luminez eu. Încet, nu te grăbi, este timp din belșug.

Mai întâi vreau să știi că nu am folosit titlul articolului la cacealma, ci chiar există un blog neobișnuit care m-a provocat să scriu despre un fel de promisiune pe care am făcut-o cu mine însămi. Râdem noi, dar cu toții avem asemenea chestii păstrate cu sfințenie în intimitatea propriei minți.                                                                                                                                                                           
Blogul Dodo Pizza este vinovatul, iar dacă îți vei schimba părerea legată de mine la finalul rândurilor de mai jos, ești invitatul meu să le dai un mesaj de... suflet.

Ca lucrurile să aibă sens, hai să îți povestesc puțin despre ceea ce face această pizzerie atât de specială.

Blogul Dodo Pizza dă totul din casă

Ai mai văzut undeva o afacere care îți pune la dispoziție, în timp real evoluția cifrelor companiei? Dodo Pizza o face.
Sursa: Dodo Pizza
Poți oricând să vezi ce se întâmplă inclusiv și în bucătărie. Transparența e la ea acasă, ceea ce spune multe despre o afacere ce are numai 8 ani pe piață.

Cât despre plaiurile mioritice, ne putem lăuda că am fost prima țară ce a scos conceptul pizzeriei neobișnuite dincolo de granițele Rusiei.

Deja am cam deviat de la subiect. Scopul meu inițial era să explic cum am ajuns să vorbesc despre o provocare unică cu mine însămi. E o provocare pe care cu siguranță nu o vei găsi nicăieri altundeva.

Nu vreau să optezi pentru o bătaie televizată, așa că mai bine mă întorc pe făgașul stabilit.

Sursa: Dodo Pizza
Dodo Pizza s-a angajat în livrarea mâncării sale delicioase în decurs de 45 de minute de la plasarea comenzii. Dacă nu reușește să ducă la îndeplinire sarcina, dă încă atâtea pizza cadou. Aceloraşi persoane care au aşteptat cu sufletul la gură să se bucure de aluatul pregătit după o rețetă nemaipomenită, bineînțeles. Evident că și de ceea ce se află deasupra, dar aluatul are secretele sale.

Dacă ea poate, și eu...

Fac din blogul meu unul neobișnuit

Acum e momentul adevărului. Sunt sinceră în general, însă niciodată nu am fost atât de (ne)bună. Provocarea mea pentru... mine se regăsește pe lista de "To do in 2019", deci să știi că e pe bune.

Trăim într-o lume în care oamenii uită să aibă inimă. Ei fac totul ca să le fie doar lor bine, pentru a-şi îndeplini obiectivele uneori egoiste. Apoi se chinuie din răsputeri să dezghețe sloiul de gheață ce li s-a format în piept. Eu fac exact contrariul.

M-am săturat să văd naivitatea din mine. Am o bunătate enervantă, care nu mă lasă să spun "nu" și mă obligă să fiu alături de toți nepăstuiții. Semăn cu mama la capitolul ăsta, dar eu cred că mă pot "trata". Așa că, m-am provocat anul acesta să fac o probă, să fiu o insensibilă desăvârșită.

Ai o problemă? Toți avem, ultima mea fiind sâmbătă, când am făcut matematică cu 2 copii de clasa a 5-a. Treci peste, învață din greșeli și tot tacâmul. Cam așa arată abordarea pe care trebuie să o adopt.

După ce ai fost toată viața mama răniților, crede-mă că e greu să te schimbi. Primul impuls e să sari imediat în ajutorul omului de alături. Să ne înțelegem, alături îi ești tu, el e mai rar acolo pentru tine. Are treburi mai importante de făcut.

Noua versiune a mea va privi de sus, având părul aranjat, machiajul perfect și privirea de viperă. Nu contează că eu sunt mereu cea mai scundă şi am buze mici, pe care nici nu se observă rujul. Asta ca să nu mai menționez că mă mânâncă pielea de la fondul de ten și transpir cu părul desfăcut. Detalii! Îți garantez că privirea de viperă îmi iese de minune.

Sursa: Dodo Pizza
Sensibilitatea consider că e o slăbiciune în cazul meu și e timpul să o dau la o parte. Nu degeaba am zis că deviza mea la 23 de ani e: mai bine regret ceea ce fac decât opusul.

Voi încerca să fiu la fel de rece ca luna în care am fost născută – ianuarie. Oare îmi va ieși? Dacă nu... ce să zic, îmi merit soarta. Voi continua să sufăr datorită unor prietenii imposibile și a oamenilor care nu au ce căuta în viața mea.

Tu nu ți-ai propus nimic ieșit din comun? Fii pe pace, blogul Dodo Pizza te poate descoase și pe tine, aşa cum nici nu te aștepți!

Articol scris în cadrul concursului Spring SuperBlog 2019

Un comentariu: