duminică, 31 martie 2019

Slăbitul fără efort se face cu o dietă sănătoasă


Oamenii și-au dorit dintotdeauna să slăbească fără a depune niciun pic de efort. Problema este că lucrurile nu merg chiar atât de ușor și, dacă urăști sportul sau efectiv nu ai timp de el, este indicat să optezi cel puțin pentru o dietă sănătoasă.

Nu, nu mă refer acum la curele acelea de slăbire infernale, care nu îți slăbesc doar corpul, ci și energia. Ignoră variantele respective pentru că, mai devreme sau târziu, vei da oricum iama în bucătărie și vei recupera tot ce ai pierdut prin înfometare.

S-a inventat dieta echilibrată și eficientă, care te ajută să pierzi kilograme rapid, în timp ce... mănânci. Secretul constă în a mânca regulat, o singură porție la o masă și, cel mai important, în a avea mare grijă la alimente.

În cazul în care încă ai dubii cu privire la existența acestei modalități minune de slăbit, ți-am pregătit în continuare o scurtă listă a avantajelor ei.

5 motive pentru care să slăbești ușor cu o dietă sănătoasă

1. Caloriile sunt atent numărate
Orice dietă care se respectă are totul pus la punct în materie de grăsime, calorii și alte nebunii. Cea sănătoasă e chiar mai grijulie decât cele obișnuite.

Fiecare masă este, astfel, cântărită și proporționată pentru a ține de foame până ce îi vine rândul celei care urmează. Putem zice că merg mână în mână.

În același timp, nu te vei simți vinovat dacă mănânci, fiindcă o faci în mod corect. Scapi de orice stres.

Sursa: Smart Diet Experience
2. Cuprinde 3 mese gătite pe zi și o gustare
După cum spuneam mai sus, înfometarea nu e soluția. Până și săritul peste micul dejun îți face rău, deoarece vei avea tendința să mănânci mai mult la prânz sau atunci când binevoieşti în sfârșit să îți alimentezi corpul cu "combustibil".

Cel mai indicat e să te bucuri de cele 3 mese principale ale zilei, pregătite în casă, dar să te și răsfeți la un moment dat cu o gustare. Fiecare are rolul ei.

Știu că ți se pare surprinzător, însă slăbitul prin mâncare adevărată aduce rezultate de durată. În celelalte cazuri e posibil să pui înapoi nu numai ce ai dat jos, ba chiar dublu!

3. Rețetele sunt pregătite de nutriționişti
Bineînțeles că nu gătești de capul tău. Trebuie să știi exact ce, cât și cum faci. Nu se lasă absolut nimic la voia întâmplării.

La drept vorbind, cel mai bine ar fi să nu ai tu treabă cu bucătăria, ci doar să scoți din frigider mâncarea gata făcută. Spun asta pentru că tentația e destul de mare și, ca să dea roadele dorite, dieta se ține cu sfințenie.

Fii creative și caută alternative bune sau nebune. Mai e o vorbă care spune: “dai un ban, dar stai în față”.
 
Sursa: Smart Diet Experience
4. Diversificare
Majoritatea dietelor de care ai auzit te pun să te împrietenești cu un singur fel de mâncare sau maxim 2-3. Apoi te ții de ele, frate, până nu mai reziști. Cum ai prefera să mori de foame decât să mai repeți meniul, e de la sine înțeles că ai slăbi.

Ei bine, dieta sănătoasă nu intenționează să te aducă în stadiul în care să îți provoace greață până și numele unui aliment. Nu. Ea are un meniu diferit pentru toate zilele săptămânii.

Te asigur că vei aștepta cu nerăbdare ora mesei. Mereu va fi ceva nou şi inedit în farfurie, gata să satisfacă pofta oricărui mare gurmand.

5. Mâncare delicioasă
Dacă până în prezent nu te-am convins să îi dai o șansă dietei sănătoase, acesta este argumentul suprem. Mâncarea are gust și e cât se poate de delicioasă.

Sunt convinsă că, datorită aspectului fad al mâncării și al gustului de obicei inexistent, fugi de diete. Acum vei face cale întoarsă. În loc să fugi de dietă, vei lua viteză spre ea.

Ia-ți adio de la chin! Într-un meniu sănătos ai parte de alimente reale, hrănitoare și viu colorate. Vei fi atât de încântat, încât îți va fi dificil să renunți la el atunci când atingi greutatea ideală.

Sursa: Smart Diet Experience
Cum ți se pare această prezentare a pierderii kilogramelor în plus cu ajutorul unei diete? Nu-i așa că slăbitul nu a fost niciodată mai simplu și mai gustos?

Hmmm, dacă stau bine să mă gândesc, practic am descris programul Smart Diet Experience. Aruncă un ochi pe site și alege un meniu săptămânal care ți se potrivește. Inclusiv vegetarienii găsesc aici paradisul mâncărurilor de slăbit.


Nu mai aștepta zilele cu soare, ci adu-l chiar acum în viața ta! Fă din slăbit o experiență memorabilă, una în care ești tratat regește!

Articol scris în cadrul concursului Spring SuperBlog 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu